Rue de Maestricht, 46 - 4651 Battice - Belgium
Mobile : +32 (0) 478 40 78 44
Tél. : +32 (0) 87 59 99 30
Fax : +32 (0) 87 59 99 39
logoRTTC

Sinds het begin van mijn carrière , in contact met het veld van de zwaargewichten , ik ben thuis vroeg en bij toeval in de handel ( koop / verkoop ) van vrachtwagens in 1991 .

Een aantal zeer succesvolle ervaringen met bedrijven op dit gebied , zowel nationaal als internationaal , kon ik mijn kennis te verdiepen en te ontdekken mijn " favorieten " op dit gebied.

De oprichting van ons bedrijf werd voltooid in het najaar van 2002. De uitdaging werd gelanceerd en het zal niet stoppen .

camionette
R ranger camion
R facade

Gezien de diepte van de kennis die tijdens onze professionele carrière zijn verworven , hebben we ons gericht op de aankoop , de verkoop en de voorbereiding van voertuigen met containers , kranen , dumpers en speciale voertuigen , gebruikte en nieuwe .

Een selectie van aanhangwagens en opleggers met betrekking tot deze categorie voertuigen is beschikbaar op onze website.

Het belangrijkste doel van ons bedrijf is om de klant tevreden te stellen en zorgen voor een voertuig met een bijbehorende service aan haar behoeften.

Voel je vrij om ons uw wensen te sturen , en wij zullen u graag te ontmoeten.

Wij hopen u binnenkort op onze website te zien .

Gejuich en danken u bij voorbaat voor uw vertrouwen.

René Offermann